Bezoek ons

Kleinhoefstraat 5, 2440 Geel

Bel ons

+32 (0)14 58 29 18

Stuur een bericht

info@medilaser.be

Laserontharing

Laserontharing

Veilige, snelle en effectieve laserontharing voor ongewenste haartjes

Laserontharing is een esthetische behandeling die wordt gebruikt om ongewenst lichaamshaar definitief te verwijderen. Lichaamsbeharing is een natuurlijk verschijnsel. Als we terugdenken aan onze prehistorische voorouders zijn we doorheen het evolutie proces al het merendeel van ons lichaamshaar ‘verloren’. Lichaamshaar zorgt voor bescherming van de huid en kan een rol spelen bij de seksuele aantrekkingskracht, via geur, en als teken van geslachtsrijpheid. Sommige mensen storen zich aan ongewenst lichaamshaar en wederkerende scheerbeurten, anderen niet. In het algemeen is ontharen wel de huidige trend. Ontharen via traditionele ontharingsmethodes zoals scheren, waxen, harsen, ontharingscrèmes, … is vaak een ellendige ervaring. Allen hebben ze een tijdelijk effect en de behandelingen zijn vaak vrij pijnlijk. Bovendien volgen er vaak allergische reacties, rode plekken en – als gevolg van de abnormale teruggroei van de haartjes – kleine cysten.

Laserontharing is een esthetische behandeling die wordt gebruikt om ongewenst lichaamshaar definitief te verwijderen. De ontharingslaser maakt gebruik van hoog energetisch gepulseerd laserlicht. De energie van deze laserpuls wordt omgezet in warmte die via het lichaamseigen melanine de behandelde haarzakjes vernietigd. Het omliggende weefsel wordt hierbij ontzien.

Voor meer informatie rond LightSheer laserontharing kan u tevens terecht op de website www.lightsheer.net of volg ons via Facebook.

Sinus pilonidalis
Hirsutisme
Naevus van Becker
Laserontharing
Irritatie na het scheren