Bezoek ons

Kleinhoefstraat 5, 2440 Geel

Bel ons

+32 (0)14 58 29 18

Stuur een bericht

info@medilaser.be

Figuurcorrectie / Body contouring

Figuurcorrectie / Body contouring

Een goede lichamelijke verzorging en gezonde voeding vormen steeds de basis van mooi verouderen. Soms ontbreekt het ons echter aan tijd om bv. die love handles of dubbele kin weggesport te krijgen. Hardnekkig subcutaan vet kan eventueel behandeld worden door middel van mechanische body contouring. Hierin onderscheiden we verschillende technieken zoals cryolipolyse, HIFU, radiofrequentie, enz.

SlimME

Via niet-chirurgische liposuctie wordt lichaamsvet via enkele gecombineerde technologieën behandeld, met als doel het vet in de behandelzone op te warmen, om het vloeibaar te maken. Nadien zal via een pulserende vacuüm functie de vochtdoorstroming gestimuleerd worden doorheen het lymfestelsel. Dit unieke niet-invasieve figuurcorrectie systeem stimuleert opwarming van vetweefsel en lymfedrainage, en maakt gebruik van een innovatief ultrasoon handstuk, gecombineerd met drie functies:

  • Multipolaire radiofrequentie Bevordert de elasticiteit van de huid.
  • Pulserende vacuüm Bevordert de vochtdoorstroming doorheen het lymfestelsel.
  • Beschermende epidermale koeling Beschermt de huid en vergroot het behandelcomfort.

De technologie achter dit uniek esthetisch figuurcorrectie systeem is gebaseerd op de verwarming van vetweefsel door middel van uniform ultrasoon geluid in combinatie met radiogolven (RF), gevolgd door een lymfedrainage massage. Tijdens dit proces wordt de huid optimaal beschermd via contactkoeling.

Cryolipolyse

Deze niet-chirurgische figuurcorrectie technologie creëert lokale cryolipolyse in de huid door de subcutane vetcellen (adipocyten) langdurig bloot te stellen aan koude. De lichaamseigen vreetcellen (macrofagen) zullen deze vernietigde vetcellen daarna opruimen. (apoptose). De kwaliteit van de cryolipolyse apparatuur is een belangrijk om het gewenste eindresultaat te bekomen.

HIFU

High Intensity Focused Ultrasound (HIFU) is uniek daar het op een veilige en gecontroleerde manier energie kan afleveren, op precies de juiste dieptes voor huidverstrakking. In tegenstelling tot lasers en radiofrequentie, die de huid van buitenaf penetreren, werkt HIFU van binnenuit om de huid te verstrakken. Naarmate de te behandelen lichaamszone kan het toestel hoog gefocusseerde ultrasoon-energie vrijgeven op verschillende dieptes in de huidlagen. Hier worden de geluidsgolven omgezet in warmte. Door de warmte die in het onderhuids bindweefsel ontstaat, trekt de huid samen, waar­door deze zal verstrakken.

HIFU of SlimME behandelingen steeds onder voorbehoud van medisch consult. Raadpleeg uw dermatoloog, esthetisch arts voor persoonlijk advies.

Cryolipolyse
Huidverstrakking
SlimME body contouring
Niet-chirurgische facelift
Cellulite