Bezoek ons

Kleinhoefstraat 5, 2440 Geel

Bel ons

+32 (0)14 58 29 18

Stuur een bericht

info@medilaser.be

Lumenis Aesthetics

Lumenis is de wereldwijde marktleider op het gebied van medische laserapparatuur sinds 1978. Mede door de overname van ESC Sharplan – de uitvinder van de wereldbefaamde IPL technologie –  ontwikkelden zij o.a. een toestel dat voor iedereen toegankelijk moest zijn die last had van ongewenste haargroei, ongeacht diens huid- of haarkleur, de LightSheer diode laser. Ook wat IPL en CO² laserapparatuur betreft, biedt Lumenis tal van oplossingen voor dermatologen, plastisch, esthetisch en reconstructief chirurgen via de wereldwijd gerenommeerde M22, AcuPulse en UltraPulse toestellen.

Esthetisch artsen kunnen daarnaast ook bij MediLaser terecht voor fractionele laser apparatuur voor huidverjonging, striemen, littekens, collageenstimulatie, … via de non-ablatieve fractional ResurFX laser.
Voor figuurcorrectie kan dan weer geopteerd worden voor de unieke SlimME technologie met radiofrequentie, ultrasoon en pulserende vacuüm.
Voor het verwijderen van tatoeages biedt Lumenis diverse détatoeage oplossingen via de PiQo4 pico laser, alsook de Nd:YAG Q-Switched voor het M22 esthetisch multiplatform.
Daarnaast is ook laserapparatuur voor gynaecologie en urologie beschikbaar, via Lumenis FemTouch.

Dagelijks worden deze Lumenis high-end laserapparaten dan ook ingezet in talloze ziekenhuizen, privé artsenpraktijken en schoonheidsinstituten (LightSheer ontharingslaser) in België en Luxemburg.

Voor meer videomateriaal van Lumenis apparatuur, bezoek ons YouTube kanaal.
Voor meer informatie rond Lumenis kan u terecht op Lumenis website.

 


Asclepion Laser Technologies

Asclepion Laser Technologies is gevestigd in Optical Valley te Jena. Deze Duitse universiteitsstad staat sinds 1990 bekend als het hart van de Optische industrie. Deze unieke locatie, permanente investering in R&D van nieuwe technologieën en een nauwe samenwerking met onderzoekers uit de beste universiteiten in Duitsland maakt Asclepion een gerenomeerd partner in high-end medische apparatuur.
Dermatologen of esthetische artsen die oplossingen zoeken om tatoeages te verwijderen kunnen bij MediLaser terecht voor de TattooStar Combo met Q-Switched Nd:YAG en Ruby laser of de Pico laser.
Ook gynaecologen en urologen vertrouwen op de expertise van Asclepion voor de behandeling van oa. Stressincontinentie, vaginale atrofie, vagina verstrakking, Lichen, condylomata acuminata, … via de MCL31 Er:YAG laser met oa. het Juliet handstuk. Daarnaast kan de MCL31 tevens uitgerust worden met het Romeo handstuk tegen snurken en het Knight handstuk voor chirurgie. Vandaag vertrouwen artsen uit meer dan 60 landen op deze Duitse hoogtechnologische apparatuur, alsook op haar ruime klinische ervaring.

Voor meer videomateriaal rond Asclepion apparatuur, bezoek ons YouTube kanaal.
Voor meer informatie rond Asclepion kan u terecht op de Asclepion website.

 


Jena Surgical

JenaSurgical, gevestigd in het hart van de optische industrie in de Duitse stad Jena, ontwerpt en verkoopt laserapparaten voor algemene chirurgie en microchirurgie in diverse medische segmenten, zoals bv. gynaecologie, urologie, oncologie, Neus-Keel-Oor (NKO of ENT), … Het is een spin-off van de samenwerking tussen DEKA en Asclepion Laser Technologies GmbH, twee toonaangevende fabrikanten en distributeurs van lasersystemen voor medicijnen en chirurgie. JenaSurgical vervaardigt innovatieve en microscopisch geassisteerde lasersystemen voor chirurgische teams over de hele wereld.
In een geavanceerde en complexe sector zoals opto-elektronica behoren de kwaliteit van technologie en de doorgedreven innovatie tot de belangrijkste troeven bij de keuze van uw partner in chirurgische laser apparatuur. Het optische district van Jena in Thüringen, de locatie van het hoofdkantoor van JenaSurgical, vormt een belangrijke bron van innovatie en vooruitgang dankzij de samenwerking tussen verschillende bedrijven en gerenommeerde universiteiten in deze regio.

Voor meer videomateriaal rond CO², holmium of thulium laser, bezoek ons YouTube kanaal.
Voor meer informatie rond Jena Surgical kan u terecht op de Jena Surgical website.

 


A.R.C. Laser

A.R.C. Lasers heeft een unieke en uiterst doeltreffende diode laser ontworpen voor de behandeling van diverse medische en esthetische aandoeningen, de FOX laser. Dit compacte toestel is makkelijk transporteerbaar en bruikbaar in diverse domeinen, zoals dermatologie, podologie (schimmelnagels en wratten), tandheelkunde en oogheelkunde.

Voor meer videomateriaal rond deze apparatuur, bezoek ons YouTube kanaal.
Voor meer informatie rond deze fabrikant kan u terecht op de A.R.C. website.

 


Classys

Classys is een leider op het gebied van esthetische behandelingen, welke actief is in meer dan 50 landen. Sinds 2007 bieden zij hoogtechnologische oplossingen voor figuurcorrectie of body contouring via Clatuu en Scizer. Daarnaast is Classys ook de ontwikkelaar van de befaamde UltraFormer 3 voor HIFU huidverstrakking van gelaat en lichaam.

Voor meer videomateriaal rond figuurcorrectie / body contouring / body sculpting apparatuur, bezoek ons YouTube kanaal.
Voor meer informatie rond deze fabrikant kan u terecht op de Classys website.

 


Seiler

H. Seiler studeerde aan de prestigieuze Zeiss-Jena School of Fine Optics in Duitsland, waarna hij naar de VS vertrok om Seiler op te richten, in 1945. Seiler is een pionier op het gebied van optiek, met specialisatie in medisch en wetenschappelijk microscopisch onderzoek, nachtzicht, planetarium en productontwikkeling voor defensie (USA). Bent u op zoek naar een chirurgische microscoop of een hoogwaardige colposcoop, contacteer ons geheel vrijblijvend voor een demo. Onze apparatuur is toepasbaar in diverse medische segmenten, zoals bv. Neus-Keel-Oor (NKO of ENT), gynaecologie, urologie, oncologie, algemene chirurgie, enz…

Voor meer videomateriaal rond chirurgische microscopen en colposcopen, bezoek ons YouTube kanaal.
Website fabrikant : https://www.seilermicro.com/

 


Seoulin MediCare

Seoulin Medicare biedt esthetische oplossingen, met specialisatie in aesthetics en anti-veroudering, met veel aandacht voor R&D van vernieuwende technologieën. Zo zijn bv. de Plasma BT en Plason uitgerust met een innovatieve plasma shower technologie, dat kan gebruikt worden naast de klassieke plasma naald, met of zonder beschikbare Needle Guide, voor optimaal behandelcomfort.

Voor meer videomateriaal rond deze apparatuur, bezoek ons YouTube kanaal.
Voor meer informatie rond deze fabrikant kan u terecht op de Seoulin Website.

 


ShenB Vivace

ShenB biedt esthetische oplossingen, met specialisatie in aesthetics en microneedling apparatuur. Zo is de Vivace een uniek RF microneedling systeem dat ingezet kan worden voor diverse indicaties zoals huidveroudering, actieve acne, acne littekens, striemen, enz.

Voor meer videomateriaal rond deze apparatuur, bezoek ons YouTube kanaal.
Voor meer informatie rond deze fabrikant kan u terecht op de ShenB website.