Bezoek ons

Kleinhoefstraat 5, 2440 Geel

Bel ons

+32 (0)14 58 29 18

Stuur een bericht

info@medilaser.be

Zonnevlekken

Zonnevlekken of ouderdomsvlekken zijn protestacties van onze huid om kenbaar te maken dat de persoonlijke UV limiet ruimschoots is bereikt.

 

Zonnevlekken en ouderdomsvlekken ontstaan door toename van melanine (pigment) tussen de huidcellen. Hoe langer de huid aan zonlicht of zonnebank blootgesteld wordt, hoe sneller deze vlekken kunnen verschijnen. Zonlicht is belangrijk voor de opname van bv. vitamine D, maar het is verstandig om te beseffen dat overmatig UV licht de huid veel schade kan bezorgen. Bovendien tasten UV stralen de elastinevezels aan, die voor de soepelheid en veerkracht van de huid zorgen. Hoe meer elastine beschadigd is, hoe slapper de huid wordt, en rimpels zich kunnen vormen. Zonnevlekken en ouderdomsvlekken kunnen bv. effectief behandeld worden met behulp van IPL of een KTP pigmentlaser.

Ouderdomswratten of seborroïsche keratose zijn goedaardige, door melanine gekleurde huidbolletjes, die net als zonne- of ouderdomsvlekken meestal vanaf het 30ste levensjaar op de huid verschijnen. Anders dan moedervlekken ontaarden ze nooit.

Over Ons

MediLaser vertegenwoordigt de meest vooraanstaande merken inzake medische en esthetische licht- en laserapparatuur, diagnostische applicaties, apparatuur voor niet-invasieve figuurcorrectie zoals cryolipolyse, ultrasoon, radiofrequentie, HIFU huidverstrakking, toepassingen voor chirurgie, gynaecologie, NKO, enz... Onze nauwe samenwerking met internationaal gerespecteerde fabrikanten stelt MediLaser in staat een innovatieve gesprekspartner te zijn voor onze relaties. Dagelijks worden onze toestellen dan ook ingezet in talloze ziekenhuizen, privé artsenpraktijken en schoonheidsinstituten (laserontharing) in België en Luxemburg.

Stel uw Vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.