Bezoek ons

Kleinhoefstraat 5, 2440 Geel

Bel ons

+32 (0)14 58 29 18

Stuur een bericht

info@medilaser.be

Verstopping middenoor

Verstopping van het middenoor kan oa. behandeld worden door middel van een myringotomie.

Myringotomie of paracentesis tympani is een NKO behandeling waarbij het trommelvlies doorprikt wordt, zodat vocht uit het middenoor via de uitwendige gehoorgang kan afvloeien. Indien men hiervoor een buisje nodig heeft, spreekt men van een tympanotomie.
Een myringotomie wordt toegepast bij aandoeningen waarbij de buis van Eustachius is verstopt, of bv. bij een ontsteking van het middenoor.

Voor meer informatie rond de behandeling van verstopping van het middenoor middels chirurgische CO2 laser, raadpleeg uw Neus-Keel-Oor arts voor persoonlijk advies.

Over Ons

MediLaser vertegenwoordigt de meest vooraanstaande merken inzake medische en esthetische licht- en laserapparatuur, diagnostische applicaties, apparatuur voor niet-invasieve figuurcorrectie zoals cryolipolyse, ultrasoon, radiofrequentie, HIFU huidverstrakking, toepassingen voor chirurgie, gynaecologie, NKO, enz... Onze nauwe samenwerking met internationaal gerespecteerde fabrikanten stelt MediLaser in staat een innovatieve gesprekspartner te zijn voor onze relaties. Dagelijks worden onze toestellen dan ook ingezet in talloze ziekenhuizen, privé artsenpraktijken en schoonheidsinstituten (laserontharing) in België en Luxemburg.

Stel uw Vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.