Bezoek ons

Kleinhoefstraat 5, 2440 Geel

Bel ons

+32 (0)14 58 29 18

Stuur een bericht

info@medilaser.be

Vaginale droogheid

Als je je met het onderwerp huid bezighoudt, krijg je met heel wat taboes te maken. Voor veel mensen maakt naaktheid daar deel van uit; de zichtbare schaamstreek en onzichtbare schaamtegevoelens. De prevalentie van seksuele klachten neemt toe met de leeftijd. Talloze vrouwen boven de 60 jaar geven aan dat ze niet meer seksueel actief zijn en moeite hebben met seksuele betrekkingen of dyspareunie hebben als gevolg van vulvovaginale droogheid (atrofie).

Doorgaans wordt atrofische vaginitis veroorzaakt door de natuurlijke oestrogeenafname gedurende de peri-menopauze en heviger na de menopauze. Er zijn echter ook andere omstandigheden die atrofische vaginitis kunnen veroorzaken zoals chemotherapie, bestraling, ovariectomie, na bevalling en gebruik van bepaalde medicatie.

Vaginale laserbehandelingen voor atrofie, stressincontinentie en vaginale verjonging kunnen bv. zeer effectief en pijnloos uitgevoerd worden met een Er:YAG of CO² laser. Wenst u meer informatie? Neem alvast een bezoekje op de Juliet website rond vaginale laserbehandelingen.

Laserbehandelingen steeds onder voorbehoud van medisch consult. Raadpleeg uw gynaecoloog voor persoonlijk advies.

Over Ons

MediLaser vertegenwoordigt de meest vooraanstaande merken inzake medische en esthetische licht- en laserapparatuur, diagnostische applicaties, apparatuur voor niet-invasieve figuurcorrectie zoals cryolipolyse, ultrasoon, radiofrequentie, HIFU huidverstrakking, toepassingen voor chirurgie, gynaecologie, NKO, enz... Onze nauwe samenwerking met internationaal gerespecteerde fabrikanten stelt MediLaser in staat een innovatieve gesprekspartner te zijn voor onze relaties. Dagelijks worden onze toestellen dan ook ingezet in talloze ziekenhuizen, privé artsenpraktijken en schoonheidsinstituten (laserontharing) in België en Luxemburg.

Stel uw Vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.