Bezoek ons

Kleinhoefstraat 5, 2440 Geel

Bel ons

+32 (0)14 58 29 18

Stuur een bericht

info@medilaser.be

Stressincontinentie

Na bijvoorbeeld een geboorte kunnen de spieren in de pelvis zodanig uitgerokken zijn waardoor de plasbuis (urethra) onvoldoende steun krijgt bij het sluiten en/of gesloten blijven. Dit kan resulteren in urineverlies tijdens bv. hoesten, lachen, springen en sporten.

 

Door een pijnloze laserbehandeling kan het weefsel terug verstevigd worden in een mum van tijd. Een ernstige verzakking kan niet gecorrigeerd worden op deze manier. Na voorbereidend onderzoek en test zal de vagina gereinigd en gedroogd worden. Het laserlicht wordt namelijk geabsorbeerd door water. Een laserprobe met exact de juiste golflengte voor deze behandeling (2,5 cm diameter) zal in de vagina aangebracht worden tot aan de baarmoederhals. Dit apparaat, dat speciaal ontwikkeld is voor deze behandeling, zal fijne laserpulsen toedienen terwijl de behandelaar het handstukje in spiraalvorm zal hanteren. Nadien dient dezelfde behandeling herhaald te worden. Hierbij ontstaat een beetje warmte, waardoor het collageen zich zal herstellen en de fibroblasten elkaar gaan verstevigen. Verdere verbetering kan nog tot 1 maand na de behandeling aanhouden. Een lasersessie duurt ongeveer 15 minuten en na gemiddeld 3 dagen kan u het verschil reeds merken. Afhankelijk van het resultaat is een vervolgsessie mogelijk en eventueel jaarlijks te herhalen, voor het stabiel houden van het weefsel.

Wenst u meer informatie? Neem alvast een bezoekje op de Juliet website rond vaginale laserbehandelingen.

Laserbehandelingen steeds onder voorbehoud van medisch consult. Contacteer uw gynaecoloog of esthetisch arts of plastisch chirurg voor meer info.

Over Ons

MediLaser vertegenwoordigt de meest vooraanstaande merken inzake medische en esthetische licht- en laserapparatuur, diagnostische applicaties, apparatuur voor niet-invasieve figuurcorrectie zoals cryolipolyse, ultrasoon, radiofrequentie, HIFU huidverstrakking, toepassingen voor chirurgie, gynaecologie, NKO, enz... Onze nauwe samenwerking met internationaal gerespecteerde fabrikanten stelt MediLaser in staat een innovatieve gesprekspartner te zijn voor onze relaties. Dagelijks worden onze toestellen dan ook ingezet in talloze ziekenhuizen, privé artsenpraktijken en schoonheidsinstituten (laserontharing) in België en Luxemburg.

Stel uw Vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.