Bezoek ons

Kleinhoefstraat 5, 2440 Geel

Bel ons

+32 (0)14 58 29 18

Stuur een bericht

info@medilaser.be

Sproeten

Zon en vlekken horen bij elkaar als licht en schaduw. De lichtbruine vlekjes die de zon op het lichaam tevoorschijn tovert en die ’s winters verbleken, heten niet voor niets zomersproetjes. Sproeten of efeliden zijn meestal onschadelijke kleine, bruine vlekjes op de huid die vaak in clusters verschijnen, door een plaatselijke opeenhoping van pigment tussen de huidcellen. Ze komen voornamelijk voor op het gelaat, de armen en de schouders.

 

De meeste sproeten zijn uniform in kleur en worden gevormd wanneer het lichaam extra pigment produceert, bekend als melanine. De huid verzamelt dit pigment op een plaats op de huid, waardoor er een vlekje ontstaat dat één tint donkerder is dan de omliggende huid. Sproetjes komen vooral voor bij mensen met een lichte huid. Ook mensen met groene ogen, blond of rood gekleurd haar hebben doorgaans meer aanleg voor het ontwikkelen sproeten.

Laserbehandelingen steeds onder voorbehoud van medisch consult. Raadpleeg uw dermatoloog of esthetisch arts voor persoonlijk advies.

Over Ons

MediLaser vertegenwoordigt de meest vooraanstaande merken inzake medische en esthetische licht- en laserapparatuur, diagnostische applicaties, apparatuur voor niet-invasieve figuurcorrectie zoals cryolipolyse, ultrasoon, radiofrequentie, HIFU huidverstrakking, toepassingen voor chirurgie, gynaecologie, NKO, enz... Onze nauwe samenwerking met internationaal gerespecteerde fabrikanten stelt MediLaser in staat een innovatieve gesprekspartner te zijn voor onze relaties. Dagelijks worden onze toestellen dan ook ingezet in talloze ziekenhuizen, privé artsenpraktijken en schoonheidsinstituten (laserontharing) in België en Luxemburg.

Stel uw Vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.