Bezoek ons

Kleinhoefstraat 5, 2440 Geel

Bel ons

+32 (0)14 58 29 18

Stuur een bericht

info@medilaser.be

Spinaders

Spinaders of spider naevi zijn goedaardige uitstulpingen van haarvaatjes en zijn herkenbaar als een rood bultje waaruit fijne rode vaatjes vloeien, zoals bij de poten van een spin.

Spinadertjes vormen vaak netwerken in het huidoppervlak, vnl. op benen, enkels, handen, gezicht of decolleté. Spinaders zijn niet pijnlijk maar ze ontsieren de huid wel. Spider naevi, couperose, gesprongen bloedvaatjes en andere roodheden kunnen oa. behandeld worden met lichtflitstherapie.

IPL behandelingen steeds onder voorbehoud van medisch consult. Raadpleeg uw dermatoloog of esthetisch arts voor persoonlijk advies.

Over Ons

MediLaser vertegenwoordigt de meest vooraanstaande merken inzake medische en esthetische licht- en laserapparatuur, diagnostische applicaties, apparatuur voor niet-invasieve figuurcorrectie zoals cryolipolyse, ultrasoon, radiofrequentie, HIFU huidverstrakking, toepassingen voor chirurgie, gynaecologie, NKO, enz... Onze nauwe samenwerking met internationaal gerespecteerde fabrikanten stelt MediLaser in staat een innovatieve gesprekspartner te zijn voor onze relaties. Dagelijks worden onze toestellen dan ook ingezet in talloze ziekenhuizen, privé artsenpraktijken en schoonheidsinstituten (laserontharing) in België en Luxemburg.

Stel uw Vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.