Bezoek ons

Kleinhoefstraat 5, 2440 Geel

Bel ons

+32 (0)14 58 29 18

Stuur een bericht

info@medilaser.be

SlimME body contouring

Niet-chirurgische body contouring voor de behandeling van subcutaan vet door middel van warmte.

Via deze niet-chirurgische liposuctie wordt lokaal lichaamsvet via enkele gecombineerde technologieën behandeld, met als doel het vet in de behandelzone te laten smelten, om het vloeibaar te maken. Nadien zal via een pulserende vacuüm functie de vochtdoorstroming gestimuleerd worden doorheen het lymfestelsel.

Dit unieke niet-invasieve figuurcorrectie systeem stimuleert opwarming van vetweefsel en lymfedrainage, dat gebruik maakt van een uniek ultrasoon handstuk, gecombineerd met drie functies:

  • Multipolaire Radiofrequentie       Bevordert de elasticiteit van de huid.
  • Pulserende vacuüm                    Bevordert de vochtdoorstroming doorheen het lymfestelsel.
  • Beschermende koeling               Beschermt de huid en vergroot het behandelcomfort.

De technologie achter dit uniek esthetisch figuurcorrectie systeem is gebaseerd op de verwarming van vetweefsel door middel van uniform ultrasoon geluid in combinatie met radiogolven (RF), gevolgd door een lymfedrainage massage. Tijdens dit proces wordt de huid optimaal beschermd via contactkoeling.

In eerste instantie dient het vetpercentage gemeten te worden in de gewenste behandelzone. Daarna zal de behandelaar SlimZones markeren op de huid. Een koele lotion wordt aangebracht op het te behandelen gebied, waarna het multifunctionele handstuk wordt aangebracht. De patiënt ervaart een toenemende vacuüm sensatie terwijl de huid zachtjes het handstuk in wordt gezogen. Gelijktijdig zullen de ultrasone golven zorgen voor een prettige warmte sensatie, in combinatie met emissie van radiofrequentie. Doorheen de sessie wordt de huid voortdurend gekoeld voor een optimale bescherming. De behandeltijd hangt af van het aantal SlimZones.

Lumenis SlimME body contouring of body sculpting behandelingen steeds onder voorbehoud van medisch consult. Raadpleeg uw dermatoloog of esthetisch arts voor persoonlijk advies.

Over Ons

MediLaser vertegenwoordigt de meest vooraanstaande merken inzake medische en esthetische licht- en laserapparatuur, diagnostische applicaties, apparatuur voor niet-invasieve figuurcorrectie zoals cryolipolyse, ultrasoon, radiofrequentie, HIFU huidverstrakking, toepassingen voor chirurgie, gynaecologie, NKO, enz... Onze nauwe samenwerking met internationaal gerespecteerde fabrikanten stelt MediLaser in staat een innovatieve gesprekspartner te zijn voor onze relaties. Dagelijks worden onze toestellen dan ook ingezet in talloze ziekenhuizen, privé artsenpraktijken en schoonheidsinstituten (laserontharing) in België en Luxemburg.

Stel uw Vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.