Bezoek ons

Kleinhoefstraat 5, 2440 Geel

Bel ons

+32 (0)14 58 29 18

Stuur een bericht

info@medilaser.be

Sinus pilonidalis

Een haarnestcyste (sinus pilonidalis) is doorgaans gesitueerd in de bilnaad. Deze cyste vormt een onderhuidse holte die uitmondt in een kleine intrekking in het huidoppervlak.

Bij de meeste patiënten is er sprake van overbeharing in de bilspleet. Daarnaast kunnen er in enkele gevallen ook haren aangetroffen worden in een sinus pilonidalis, welke er van buitenaf ingroeien en een ontstekingsreactie veroorzaken. In dit geval spreekt men van een pilonidaal abces. Haarnestcystes of sinus pilonidalis kan perfect voorkomen worden door middel van laserontharing van bv. billen en bilnaad.

Raadpleeg uw dermatoloog of esthetisch arts voor persoonlijk advies.

Over Ons

MediLaser vertegenwoordigt de meest vooraanstaande merken inzake medische en esthetische licht- en laserapparatuur, diagnostische applicaties, apparatuur voor niet-invasieve figuurcorrectie zoals cryolipolyse, ultrasoon, radiofrequentie, HIFU huidverstrakking, toepassingen voor chirurgie, gynaecologie, NKO, enz... Onze nauwe samenwerking met internationaal gerespecteerde fabrikanten stelt MediLaser in staat een innovatieve gesprekspartner te zijn voor onze relaties. Dagelijks worden onze toestellen dan ook ingezet in talloze ziekenhuizen, privé artsenpraktijken en schoonheidsinstituten (laserontharing) in België en Luxemburg.

Stel uw Vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.