Bezoek ons

Kleinhoefstraat 5, 2440 Geel

Bel ons

+32 (0)14 58 29 18

Stuur een bericht

info@medilaser.be

PicoFractional behandeling

Lumenis PiQo4 biedt naast indrukwekkende resultaten voor nano + pico laserdétatoeage ook een innovatieve PicoFractional toepassing voor skin toning en huidverjonging, gebaseerd op fotoakoestische energie.

Deze innovatieve behandeling biedt een nieuwe kijk op doeltreffende huidverjonging en egalisering van de huidteint en textuur, via versterkte neocollagenese, zonder downtime.
De Lumenis® PiQo4 fotoakoestische technologie maakt gebruik van licht en geluid voor skin toning en algemene huidverjonging. De combinatie van acoustisch geluid en warmte resulteert in een diepe penetratie van de laser in de huid, welke virtueel pijnloos is.

Voor meer informatie rond de Lumenis PicoFractional™ behandeling voor intense huidverjonging, raadpleeg uw dermatoloog of esthetisch arts voor persoonlijk advies. Fotoakoestische en Nd:YAG laserbehandelingen steeds onder voorbehoud van medisch consult.

Over Ons

MediLaser vertegenwoordigt de meest vooraanstaande merken inzake medische en esthetische licht- en laserapparatuur, diagnostische applicaties, apparatuur voor niet-invasieve figuurcorrectie zoals cryolipolyse, ultrasoon, radiofrequentie, HIFU huidverstrakking, toepassingen voor chirurgie, gynaecologie, NKO, enz... Onze nauwe samenwerking met internationaal gerespecteerde fabrikanten stelt MediLaser in staat een innovatieve gesprekspartner te zijn voor onze relaties. Dagelijks worden onze toestellen dan ook ingezet in talloze ziekenhuizen, privé artsenpraktijken en schoonheidsinstituten (laserontharing) in België en Luxemburg.

Stel uw Vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.