Bezoek ons

Kleinhoefstraat 5, 2440 Geel

Bel ons

+32 (0)14 58 29 18

Stuur een bericht

info@medilaser.be

Photofractional behandeling

Photofractional™ is een gecombineerde huidbehandeling, die naast de verwijdering van pigmentletsels ook instaat voor een doeltreffende resurfacing van de huidtextuur, wat resulteert in een frisse, jeugdige uitstraling.

Hiervoor maakt de dermatoloog of esthetisch arts gebruik van twee bewezen technologieën, IPL en ResurFX. IPL (Intense Pulsed Light) wordt eerst toegepast om pigmentatie zoals leeftijds- en zonnevlekken te verwijderen. Vervolgens zal de fractionele non-ablatieve ResurFX laser ingezet worden om fijne rimpels en de huidtextuur te egaliseren, door de productie van oa. nieuw collageen en elastische vezels in de diepere lagen van de huid te stimuleren.

Waarom kiezen voor Lumenis® Photofractional™?

  • uiterst doeltreffend voor de eerste tekenen van veroudering
  • effectief voor fijne lijntjes en rimpels, huidveroudering, huidtextuur, pigmentatie, ouderdoms- of zonnevlekken, striemen, …
  • ervaar een minimale downtime tijdens een “lunch-time” behandeling en herneem meteen erna uw dagdagelijkse activiteiten

Voor meer informatie rond de Lumenis Photofractional behandeling, raadpleeg uw dermatoloog of esthetisch arts voor persoonlijk advies.
IPL en laserbehandelingen steeds onder voorbehoud van medisch consult.

Over Ons

MediLaser vertegenwoordigt de meest vooraanstaande merken inzake medische en esthetische licht- en laserapparatuur, diagnostische applicaties, apparatuur voor niet-invasieve figuurcorrectie zoals cryolipolyse, ultrasoon, radiofrequentie, HIFU huidverstrakking, toepassingen voor chirurgie, gynaecologie, NKO, enz... Onze nauwe samenwerking met internationaal gerespecteerde fabrikanten stelt MediLaser in staat een innovatieve gesprekspartner te zijn voor onze relaties. Dagelijks worden onze toestellen dan ook ingezet in talloze ziekenhuizen, privé artsenpraktijken en schoonheidsinstituten (laserontharing) in België en Luxemburg.

Stel uw Vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.