Bezoek ons

Kleinhoefstraat 5, 2440 Geel

Bel ons

+32 (0)14 58 29 18

Stuur een bericht

info@medilaser.be

Otosclerose

Otosclerose of otospongiose is een verweking van bot in het binnenoor (capsula otica), welke oa. behandeld kan worden door middel van een stapedotomie.

De meest voorkomende vorm is fenestrale otosclerose, waarbij de stijgbeugel komt vast te zitten in het ovale venster.
Via een chirurgische ingreep wordt de stijgbeugel gedeeltelijk losgemaakt en maakt men met een CO² laser een gaatje in de voetplaat.

In sommige gevallen spreekt men van retro-fenestrale otosclerose, wanneer er sprake is van botombouw rond en/of in het slakkenhuis.

Voor meer informatie rond de behandeling van otosclerose door middel van een stapedotomie met chirurgische CO2 laser, raadpleeg uw Neus-Keel-Oor arts voor persoonlijk advies.

Over Ons

MediLaser vertegenwoordigt de meest vooraanstaande merken inzake medische en esthetische licht- en laserapparatuur, diagnostische applicaties, apparatuur voor niet-invasieve figuurcorrectie zoals cryolipolyse, ultrasoon, radiofrequentie, HIFU huidverstrakking, toepassingen voor chirurgie, gynaecologie, NKO, enz... Onze nauwe samenwerking met internationaal gerespecteerde fabrikanten stelt MediLaser in staat een innovatieve gesprekspartner te zijn voor onze relaties. Dagelijks worden onze toestellen dan ook ingezet in talloze ziekenhuizen, privé artsenpraktijken en schoonheidsinstituten (laserontharing) in België en Luxemburg.

Stel uw Vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.