Bezoek ons

Kleinhoefstraat 5, 2440 Geel

Bel ons

+32 (0)14 58 29 18

Stuur een bericht

info@medilaser.be

Milia

Milia of gerstekorrels zijn kleine subepidermale cystes die gevuld zijn met keratine en doorgaans ontstaan uit onderontwikkelde follikels van vellusharen.

Milia komen doorgaans voor rond de ogen, op de oogleden, wangen, romp, op mucosa in de mondholte (Epstein pearls), op het verhemelte of rond de schaamlippen. In de meeste gevallen verdwijnen ze vanzelf weer na enkele weken.

Gerstekorrels komen vaker voor bij baby’s (neonatale milia), doch ook op latere leeftijd kan een milium ontstaan. Men spreekt van primaire milia indien een talgkliertje verstopt geraakt, of secundaire milia, wanneer een zweetkliertje verstopt geraakt.

Milia of gerstenkorrels kunnen oa. behandeld worden door middel van ablatieve lasertechnologie. Ablatieve laserbehandelingen steeds onder voorbehoud van medisch consult. Raadpleeg uw gynaecoloog, dermatoloog of esthetisch arts voor persoonlijk advies.

Over Ons

MediLaser vertegenwoordigt de meest vooraanstaande merken inzake medische en esthetische licht- en laserapparatuur, diagnostische applicaties, apparatuur voor niet-invasieve figuurcorrectie zoals cryolipolyse, ultrasoon, radiofrequentie, HIFU huidverstrakking, toepassingen voor chirurgie, gynaecologie, NKO, enz... Onze nauwe samenwerking met internationaal gerespecteerde fabrikanten stelt MediLaser in staat een innovatieve gesprekspartner te zijn voor onze relaties. Dagelijks worden onze toestellen dan ook ingezet in talloze ziekenhuizen, privé artsenpraktijken en schoonheidsinstituten (laserontharing) in België en Luxemburg.

Stel uw Vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.