Bezoek ons

Kleinhoefstraat 5, 2440 Geel

Bel ons

+32 (0)14 58 29 18

Stuur een bericht

info@medilaser.be

Lentigines

Lentigines (of enkelvoud lentigo) zijn bruine onderhuidse vlekjes, die doorgaans iets groter zijn dan sproeten. Lentigines ontstaan door een woekering van melanocyten en door een toename van pigment.

Lentigines kunnen overal op de huid voorkomen en worden niet groter of donkerder van zonlicht. Deze egale beige tot zwarte vlekjes zijn rond of ovaal van vorm en meestal niet groter dan 5 mm. Een lentigo is ongevaarlijk, maar kan ontsierend ogen op het lichaam.

IPL of laserbehandelingen steeds onder voorbehoud van medisch consult. Raadpleeg uw dermatoloog of esthetisch arts voor persoonlijk advies.

Over Ons

MediLaser vertegenwoordigt de meest vooraanstaande merken inzake medische en esthetische licht- en laserapparatuur, diagnostische applicaties, apparatuur voor niet-invasieve figuurcorrectie zoals cryolipolyse, ultrasoon, radiofrequentie, HIFU huidverstrakking, toepassingen voor chirurgie, gynaecologie, NKO, enz... Onze nauwe samenwerking met internationaal gerespecteerde fabrikanten stelt MediLaser in staat een innovatieve gesprekspartner te zijn voor onze relaties. Dagelijks worden onze toestellen dan ook ingezet in talloze ziekenhuizen, privé artsenpraktijken en schoonheidsinstituten (laserontharing) in België en Luxemburg.

Stel uw Vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.