Bezoek ons

Kleinhoefstraat 5, 2440 Geel

Bel ons

+32 (0)14 58 29 18

Stuur een bericht

info@medilaser.be

Laserontharing

Laserontharing is een laserbehandeling die wordt gebruikt om ongewenst lichaamshaar definitief te verwijderen. Lichaamsbeharing is een natuurlijk verschijnsel. Als we terugdenken aan onze prehistorische voorouders zijn we doorheen het evolutie proces al het merendeel van ons lichaamshaar ‘verloren’.

Lichaamshaar zorgt voor bescherming van de huid en kan een rol spelen bij de seksuele aantrekkingskracht, via geur en als teken van geslachtsrijpheid. Sommige mensen storen zich aan ongewenst lichaamshaar en wederkerende scheerbeurten, anderen niet. In het algemeen is ontharen wel de huidige trend.

Ontharen via traditionele ontharingsmethodes zoals scheren, waxen, harsen, ontharingscrèmes, … is vaak een ellendige ervaring. Allen hebben ze een tijdelijk effect en de behandelingen zijn vaak vrij pijnlijk. Bovendien volgen er vaak allergische reacties, rode plekken en – als gevolg van de abnormale teruggroei van de haartjes – kleine cysten.

Laserontharing is een esthetische behandeling die wordt gebruikt om ongewenst lichaamshaar doeltreffend te verwijderen. De ontharingslaser maakt gebruik van hoog energetisch gepulseerd laserlicht. De energie van deze laserpuls wordt omgezet in warmte die via het lichaamseigen pigment (melanine) de behandelde haarzakjes vernietigt. Het omliggende weefsel wordt hierbij ontzien. De Lumenis LightSheer diodelaser – ontwikkeld door de uitvinders van oa. de IPL en CO² technologie, Lumenis – staat garant voor een uiterst snelle en patiëntvriendelijke behandeling, ongeacht het huidtype.

Voor meer informatie rond LightSheer laserontharing kan u tevens terecht op de officiële LightSheer website of volg ons via Facebook.

Over Ons

MediLaser vertegenwoordigt de meest vooraanstaande merken inzake medische en esthetische licht- en laserapparatuur, diagnostische applicaties, apparatuur voor niet-invasieve figuurcorrectie zoals cryolipolyse, ultrasoon, radiofrequentie, HIFU huidverstrakking, toepassingen voor chirurgie, gynaecologie, NKO, enz... Onze nauwe samenwerking met internationaal gerespecteerde fabrikanten stelt MediLaser in staat een innovatieve gesprekspartner te zijn voor onze relaties. Dagelijks worden onze toestellen dan ook ingezet in talloze ziekenhuizen, privé artsenpraktijken en schoonheidsinstituten (laserontharing) in België en Luxemburg.

Stel uw Vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.