Bezoek ons

Kleinhoefstraat 5, 2440 Geel

Bel ons

+32 (0)14 58 29 18

Stuur een bericht

info@medilaser.be

Laser détatoeage

Het beschilderen en versieren van de huid en de behoefte om lichaamskunst te creëren stamt reeds uit oeroude stamrituelen. Een tatoeage blijft, het leven gaat verder.. net als de huidveroudering. Wanneer de huid verslapt, zal ook de tattoo van de roos een verwelkte indruk geven. Daarnaast kunnen patiënten ook spijt van hebben van een tatoeage of permanente make-up (PMU) en willen deze tattoo dan laten verwijderen met laser.

 

Mensen die spijt hebben van een tatoeage of permanente make-up, of hun huidige tattoo wensen te vervagen om er een nieuwe tattoo over te laten plaatsen, kunnen geholpen worden via laser détatoeage. Zo is het mogelijk om tatoeages van alle kleuren te verwijderen middels een reeks van enkele laserbehandelingen. Via de Nano of Pico laser kunnen de pigmentbolletjes van de inkt door middel van verwarming afgebroken worden, waardoor deze (langzaam) in de bloedbaan kunnen worden opgenomen en zo afgevoerd via het lymfestelsel. Het verwijderen van tatoeages of tattoos kan eventueel gecombineerd worden met een fractionele non-ablatieve laserbehandeling (Q-Fractional) of met fotoakoestische energie (PicoFractional).

Laserbehandelingen steeds onder voorbehoud van medisch consult. Raadpleeg uw dermatoloog of esthetisch arts voor persoonlijk advies rond het verwijderen van tattoo’s met laser.

Over Ons

MediLaser vertegenwoordigt de meest vooraanstaande merken inzake medische en esthetische licht- en laserapparatuur, diagnostische applicaties, apparatuur voor niet-invasieve figuurcorrectie zoals cryolipolyse, ultrasoon, radiofrequentie, HIFU huidverstrakking, toepassingen voor chirurgie, gynaecologie, NKO, enz... Onze nauwe samenwerking met internationaal gerespecteerde fabrikanten stelt MediLaser in staat een innovatieve gesprekspartner te zijn voor onze relaties. Dagelijks worden onze toestellen dan ook ingezet in talloze ziekenhuizen, privé artsenpraktijken en schoonheidsinstituten (laserontharing) in België en Luxemburg.

Stel uw Vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.