Bezoek ons

Kleinhoefstraat 5, 2440 Geel

Bel ons

+32 (0)14 58 29 18

Stuur een bericht

info@medilaser.be

Irritatie na het scheren

Door te scheren krijgt het uiteinde van een haartje een scherp puntje. Dit scherpe puntje kan nadien soms in de wand van een haarzakje gaan prikken en zo de uitgang van het haarzakje blokkeren, terwijl de afgifte van talg door het talgkliertje gewoon doorgaat. De blokkade van het haartje en het ingroeien in de huid kan leiden tot een ontstekingsreactie.

Bij mannen komt irritatie na het scheren meestal voor in de baardstreek. Vrouwen krijgen het doorgaans na het ontharen van bikinilijn, oksels of benen. Soms ontstaan kleine ontstekingen waardoor pigmentvlekjes (post-inflammatoire hyperpigmentatie) ontstaan op de huid, welke langzaam terug verdwijnen. Ook kunnen rode bultjes verschijnen in het geschoren gebied. Soms blijft het alleen bij enkele witte kopjes, in sommige gevallen verschijnen er diepe ontstekingen.

Voor meer informatie rond LightSheer laserontharing kan u tevens terecht op de officiële LightSheer website of volg ons via Facebook.

Contacteer uw dermatoloog, esthetisch arts of schoonheidsspecialist voor meer informatie rond het verwijderen van ongewenste haartjes via laserontharing.

Over Ons

MediLaser vertegenwoordigt de meest vooraanstaande merken inzake medische en esthetische licht- en laserapparatuur, diagnostische applicaties, apparatuur voor niet-invasieve figuurcorrectie zoals cryolipolyse, ultrasoon, radiofrequentie, HIFU huidverstrakking, toepassingen voor chirurgie, gynaecologie, NKO, enz... Onze nauwe samenwerking met internationaal gerespecteerde fabrikanten stelt MediLaser in staat een innovatieve gesprekspartner te zijn voor onze relaties. Dagelijks worden onze toestellen dan ook ingezet in talloze ziekenhuizen, privé artsenpraktijken en schoonheidsinstituten (laserontharing) in België en Luxemburg.

Stel uw Vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.