Bezoek ons

Kleinhoefstraat 5, 2440 Geel

Bel ons

+32 (0)14 58 29 18

Stuur een bericht

info@medilaser.be

Hypertrichose

Hypertrichose behandelen door middel van definitieve laserontharing.

Hypertrichose is een medische term om ongewenste haargroei te definiëren die sterker is dan bij de gemiddelde vrouw. Hypertrichose komt voor op lichaamszones waar haargroei bij vrouwen normaal is, zoals bv. benen, oksels, armen en schaamstreep. De meest ernstige vorm van hypertrichose overbeharing noemt men het weerwolfsyndroom. Deze erfelijke ziekte resulteert uit een mutatie op het X-chromosoom.

Wanneer een vrouwelijke patiënt overbeharing vertoont in een mannelijk patroon, spreekt men van hirsutisme. Voorbeelden hiervan zijn bv. vrouwelijke baardgroei, snorharen, borsthaar, enz.

Voor meer informatie rond hypertrichose of hirsutisme, raadpleeg uw dermatoloog of esthetisch arts rond de behandeling van ongewenst haar door middel van laserontharing.

Over Ons

MediLaser vertegenwoordigt de meest vooraanstaande merken inzake medische en esthetische licht- en laserapparatuur, diagnostische applicaties, apparatuur voor niet-invasieve figuurcorrectie zoals cryolipolyse, ultrasoon, radiofrequentie, HIFU huidverstrakking, toepassingen voor chirurgie, gynaecologie, NKO, enz... Onze nauwe samenwerking met internationaal gerespecteerde fabrikanten stelt MediLaser in staat een innovatieve gesprekspartner te zijn voor onze relaties. Dagelijks worden onze toestellen dan ook ingezet in talloze ziekenhuizen, privé artsenpraktijken en schoonheidsinstituten (laserontharing) in België en Luxemburg.

Stel uw Vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.