Bezoek ons

Kleinhoefstraat 5, 2440 Geel

Bel ons

+32 (0)14 58 29 18

Stuur een bericht

info@medilaser.be

Huidverstrakking

HIFU huidverstrakking voor een verslapte huid.

Naarmate we ouder worden vermindert de natuurlijke elastine-, hyaluron- en collageenproductie, waardoor de huidelasticiteit geleidelijk aan zal vervagen. Verslapping van de huid in het gelaat verstoort de contouren van bv. wenkbrauwen, jukbeenderen, kin of nek. Verslapte huid aan het lichaam komt dan weer vaker voor aan bovenarmen, dijen, buik of love handles. Via MMFU (High Intensity Focused Ultrasound of HIFU voor gelaat en lichaam) kan de huid op een niet-chirurgische manier verstevigd en gelift worden. Micro & Macro Focused Ultrasound is een niet-chirurgische HIFU behandeling om de huid van gelaat en lichaam te liften. Door middel van ultrasoon geluidsgolven wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine diep in de huid gestimuleerd, zonder downtime.

Bij de HIFU-behandeling worden, via gericht ultrageluid, energiepulsen in de diepere lagen van de huid afgeleverd. Hierdoor zal de natuurlijke aanmaak van collageen gestimuleerd worden, waardoor de huid geleidelijk gelift wordt. Vrij snel na de behandeling zal u merken dat de huid steviger aanvoelt. De behandeling werkt echter nog 180 dagen door, waardoor de huid na een half jaar nog meer verstrakt en gelift zal zijn.

High Intensity Focused Ultrasound is uniek daar het op een veilige en gecontroleerde manier energie kan afleveren, op precies de juiste diepte, waar het nodig is om de huid te verstrakken. HIFU werd ontwikkeld om diverse vormen van kanker te bestrijden middels thermale energie van ultrasoon geluidsgolven. In tegenstelling tot lasers en radiofrequentie, die de huid van buitenaf penetreren, werkt HIFU van binnenuit om de huid te verstrakken. Naarmate de te behandelen lichaamszone kan het toestel hoog gefocusseerde ultrasoon-energie vrijgeven op verschillende dieptes in de huidlagen. Hier worden de geluidsgolven omgezet in warmte. Door de warmte die in het onderhuids bindweefsel ontstaat, trekt de huid samen, waar­door deze zal verstrakken.

De behandeltijd is afhankelijk van uw individueel behandelplan en de zone die behandeld wordt. Gemiddeld duurt een HIFU behandeling tussen de 15 en 90 minuten, afhankelijk van de grootte van het behandelgebied. Tijdens een intake gesprek kan uw behandelaar u uitgebreid informeren hieromtrent. Direct na de behandeling kan uw huid er rood uitzien, maar dit verdwijnt binnen enkele uren. Sommige patiënten ervaren lichte zwelling, tintelingen of gevoeligheid bij aanraking. Deze bijwerkingen zijn mild en van korte duur. U kunt uw gewone dagelijkse activiteiten onmiddellijk na uw behandeling voortzetten. Resultaten van de behandeling zijn doorgaans zichtbaar na 2 à 3 maanden, daar de huid deze tijd nodig heeft om het onderliggend weefsel te ondersteunen. Verdere verstrakking kan nog toenemen tot gemiddeld 6 à 12 maanden na de behandeling.

HIFU of laserbehandelingen steeds onder voorbehoud van medisch consult. Raadpleeg uw dermatoloog of esthetisch arts voor persoonlijk advies.

Over Ons

MediLaser vertegenwoordigt de meest vooraanstaande merken inzake medische en esthetische licht- en laserapparatuur, diagnostische applicaties, apparatuur voor niet-invasieve figuurcorrectie zoals cryolipolyse, ultrasoon, radiofrequentie, HIFU huidverstrakking, toepassingen voor chirurgie, gynaecologie, NKO, enz... Onze nauwe samenwerking met internationaal gerespecteerde fabrikanten stelt MediLaser in staat een innovatieve gesprekspartner te zijn voor onze relaties. Dagelijks worden onze toestellen dan ook ingezet in talloze ziekenhuizen, privé artsenpraktijken en schoonheidsinstituten (laserontharing) in België en Luxemburg.

Stel uw Vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.