Bezoek ons

Kleinhoefstraat 5, 2440 Geel

Bel ons

+32 (0)14 58 29 18

Stuur een bericht

info@medilaser.be

Endometriose

Endometriose is een chronische, gynaecologische aandoening waarbij cellen van het endometrium (slijmvlies van de baarmoeder), die zich van nature aan de binnenkant van de baarmoeder bevinden, ook buiten de baarmoeder worden aangetroffen, zoals bv. de buikholte, de eierstokken, organen die gelegen zijn in het bekken of diep in de baarmoederwand (adenomyose).

Endometriose is een indicatie die voorkomt tijdens de menstruatie, ten vroegste vanaf de eerste menstruatie op jonge leeftijd, maar doorgaans vanaf +- 20 à 25 jaar. Vrouwen met endometriose kunnen buikpijn ondervinden tijdens de menstruatie, maar ook tijdens het vrijen, urineren of tijdens de ontlasting. Indien onbehandeld kan het ook leiden tot onvruchtbaarheid.

Voor meer informatie rond de gynaecologische laparoscopie behandeling van endometriose of adenomyose door middel van chirurgische CO² of thulium laser, raadpleeg uw gynaecoloog voor persoonlijk advies.

Over Ons

MediLaser vertegenwoordigt de meest vooraanstaande merken inzake medische en esthetische licht- en laserapparatuur, diagnostische applicaties, apparatuur voor niet-invasieve figuurcorrectie zoals cryolipolyse, ultrasoon, radiofrequentie, HIFU huidverstrakking, toepassingen voor chirurgie, gynaecologie, NKO, enz... Onze nauwe samenwerking met internationaal gerespecteerde fabrikanten stelt MediLaser in staat een innovatieve gesprekspartner te zijn voor onze relaties. Dagelijks worden onze toestellen dan ook ingezet in talloze ziekenhuizen, privé artsenpraktijken en schoonheidsinstituten (laserontharing) in België en Luxemburg.

Stel uw Vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.