Bezoek ons

Kleinhoefstraat 5, 2440 Geel

Bel ons

+32 (0)14 58 29 18

Stuur een bericht

info@medilaser.be

Cryolipolyse

Niet-chirurgische cryolipolyse figuurcorrectie voor de behandeling van subcutaan vet.

Deze niet-invasieve esthetische body contouring technologie zorgt voor lokale cryolipolyse in de huid door de subcutane vetcellen (adipocyten) langdurig te koelen, zodoende apoptose (opruiming) van desbetreffende vetcellen te bekomen.

De kwaliteit van de cryolipolyse apparatuur is een belangrijke factor om het gewenste eindresultaat te bekomen. Apparaten die de huid te diep koelen kunnen weefselnecrose (huidafsterving) veroorzaken. Toestellen die niet voldoende koelen daarentegen, zullen niet het beoogde effect bekomen.

Hoogwaardige cryolipolyse behandelingen steeds onder voorbehoud van medisch consult. Raadpleeg uw dermatoloog of esthetisch arts voor persoonlijk advies.

Over Ons

MediLaser vertegenwoordigt de meest vooraanstaande merken inzake medische en esthetische licht- en laserapparatuur, diagnostische applicaties, apparatuur voor niet-invasieve figuurcorrectie zoals cryolipolyse, ultrasoon, radiofrequentie, HIFU huidverstrakking, toepassingen voor chirurgie, gynaecologie, NKO, enz... Onze nauwe samenwerking met internationaal gerespecteerde fabrikanten stelt MediLaser in staat een innovatieve gesprekspartner te zijn voor onze relaties. Dagelijks worden onze toestellen dan ook ingezet in talloze ziekenhuizen, privé artsenpraktijken en schoonheidsinstituten (laserontharing) in België en Luxemburg.

Stel uw Vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.