Bezoek ons

Kleinhoefstraat 5, 2440 Geel

Bel ons

+32 (0)14 58 29 18

Stuur een bericht

info@medilaser.be

Colposcopie

Een colposcopie is een gynaecologisch onderzoek waarbij de vulva (schaamspleet), de schede (vagina) en de baarmoederhals nauwkeurig bekeken kunnen worden door middel van een colposcoop. (kijkinstrument)

De gynaecoloog brengt een speculum in de schede (zoals bij een baarmoederhalsuitstrijkje) en plaatst de colposoop ervoor om het baardmoederweefsel nauwkeurig te kunnen onderzoeken op afwijkende plekjes.
De gynaecoloog kan indien nodig een biopt of lisbiopsie afnemen om de plaveiselcellen en endocervicale cellen verder te onderzoeken onder de microscoop.

Voor meer informatie rond colposcopie, contacteer uw gynaecoloog voor persoonlijk advies.

Over Ons

MediLaser vertegenwoordigt de meest vooraanstaande merken inzake medische en esthetische licht- en laserapparatuur, diagnostische applicaties, apparatuur voor niet-invasieve figuurcorrectie zoals cryolipolyse, ultrasoon, radiofrequentie, HIFU huidverstrakking, toepassingen voor chirurgie, gynaecologie, NKO, enz... Onze nauwe samenwerking met internationaal gerespecteerde fabrikanten stelt MediLaser in staat een innovatieve gesprekspartner te zijn voor onze relaties. Dagelijks worden onze toestellen dan ook ingezet in talloze ziekenhuizen, privé artsenpraktijken en schoonheidsinstituten (laserontharing) in België en Luxemburg.

Stel uw Vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.