Bezoek ons

Kleinhoefstraat 5, 2440 Geel

Bel ons

+32 (0)14 58 29 18

Stuur een bericht

info@medilaser.be

Café-au-lait vlekken

Een café-au-lait vlek is een koffiekleurige vlek die 10 à 20 % van de bevolking treft. Het zijn meestal ronde of ovale bruine pigmentvlekken met een scherpe begrenzing.

Moedervlekken zijn nestvormige verzamelingen van melanocyten of naevocyten. Deze laatste zijn de bolronde varianten van de melanocyten. De nesten van de naevus- of moedervlekcellen zijn gelegen vlak onder of boven het basale membraan. De platte varianten zijn lichtbruin, terwijl de dieper gelegen types eerder grijsblauw ogen. Grotere lichtbruine vlekken worden ook wel café-au-lait vlekken genoemd. Doorgaans is er één café-au-lait vlek aanwezig, zonder pigmentvlekjes eromheen. Soms zijn ze zichtbaar bij de geboorte, maar meestal verschijnen ze op heel jonge leeftijd en zullen nadien niet meer spontaan verdwijnen.

Laser- en lichtbehandelingen steeds onder voorbehoud van medisch consult. Raadpleeg uw dermatoloog of esthetisch arts voor persoonlijk advies.

Over Ons

MediLaser vertegenwoordigt de meest vooraanstaande merken inzake medische en esthetische licht- en laserapparatuur, diagnostische applicaties, apparatuur voor niet-invasieve figuurcorrectie zoals cryolipolyse, ultrasoon, radiofrequentie, HIFU huidverstrakking, toepassingen voor chirurgie, gynaecologie, NKO, enz... Onze nauwe samenwerking met internationaal gerespecteerde fabrikanten stelt MediLaser in staat een innovatieve gesprekspartner te zijn voor onze relaties. Dagelijks worden onze toestellen dan ook ingezet in talloze ziekenhuizen, privé artsenpraktijken en schoonheidsinstituten (laserontharing) in België en Luxemburg.

Stel uw Vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.