Bezoek ons

Kleinhoefstraat 5, 2440 Geel

Bel ons

+32 (0)14 58 29 18

Stuur een bericht

info@medilaser.be

Brandwonden

Brandwonden laten zichtbare littekens na. Niet alleen fysiek, maar ook onzichtbare sociale littekens. Er zijn verschillende gradaties van brandwonden. De diepte (graad) van een brandwond hangt af van de temperatuur en tijd dat de huid blootgesteld wordt aan die temperatuur.

De Lumenis UltraPulse CO² laser met SCAAR FX handstuk produceert een zeer krachtige lichtgolf die in staat is om het littekenweefsel van brandwonden te verhitten en te verdampen. Deze unieke CO2 lasertechnologie stelt de arts in staat om de oppervlakkige cellen van diverse huidletsels te verdampen, waarbij het onderliggende weefsel maximaal beschermd blijft.

Laserbehandelingen steeds onder voorbehoud van medisch consult. Raadpleeg uw dermatoloog, esthetisch arts of plastisch chirurg voor persoonlijk advies.

Over Ons

MediLaser vertegenwoordigt de meest vooraanstaande merken inzake medische en esthetische licht- en laserapparatuur, diagnostische applicaties, apparatuur voor niet-invasieve figuurcorrectie zoals cryolipolyse, ultrasoon, radiofrequentie, HIFU huidverstrakking, toepassingen voor chirurgie, gynaecologie, NKO, enz... Onze nauwe samenwerking met internationaal gerespecteerde fabrikanten stelt MediLaser in staat een innovatieve gesprekspartner te zijn voor onze relaties. Dagelijks worden onze toestellen dan ook ingezet in talloze ziekenhuizen, privé artsenpraktijken en schoonheidsinstituten (laserontharing) in België en Luxemburg.

Stel uw Vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.