Bezoek ons

Kleinhoefstraat 5, 2440 Geel

Bel ons

+32 (0)14 58 29 18

Stuur een bericht

info@medilaser.be

Takkenbosvenen

Takkenbosvenen of bezemrijs zijn een vorm van spataderen, gesitueerd in de kleinste aftakkingen van de bloedvaten. Vaak kunnen ze ook een belangrijke aanwijzing zijn voor dieper gelegen, grotere spataderen, die niet met het blote oog te zien zijn

Bezemrijs of beenvaatjes zijn chronisch verwijde haarvaatjes (adertjes) die voorkomen op benen en voeten als gevolg van vaatwandverslapping. Deze oppervlakkige beenadertjes worden ook wel Besenreiser of takkenbosvenen genoemd. Ze mogen niet vergeleken worden met spataderen, welke dieper gelegen en breder zijn. Beenvaatjes kan je herkennen aan hun paarse, rode of blauwe kleur. Soms zitten ze compact bij elkaar geplakt, in spinaders. Beenvaatjes geven doorgaans medisch gezien geen klachten, doch ze kunnen cosmetisch gezien de benen en voeten ontsieren.

Daar beenvaatjes geen functie meer hebben in de totale bloedsomloop, kunnen ze verwijderd worden door een arts. Indien men bezemrijs wil laten behandelen met laser, dient men vooraf de grotere beenaderen, zijtakken en verbindingsaderen tussen het oppervlakkige en diepere aderenstelsel goed te laten onderzoeken door een dermatoloog, veneroloog of esthetisch chirurg.

Laser- en lichtbehandelingen steeds onder voorbehoud van medisch consult. Raadpleeg uw dermatoloog, esthetisch arts of plastisch chirurg voor persoonlijk advies.

Over Ons

MediLaser vertegenwoordigt de meest vooraanstaande merken inzake medische en esthetische licht- en laserapparatuur, diagnostische applicaties, apparatuur voor niet-invasieve figuurcorrectie zoals cryolipolyse, ultrasoon, radiofrequentie, HIFU huidverstrakking, toepassingen voor chirurgie, gynaecologie, NKO, enz... Onze nauwe samenwerking met internationaal gerespecteerde fabrikanten stelt MediLaser in staat een innovatieve gesprekspartner te zijn voor onze relaties. Dagelijks worden onze toestellen dan ook ingezet in talloze ziekenhuizen, privé artsenpraktijken en schoonheidsinstituten (laserontharing) in België en Luxemburg.

Stel uw Vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.