Bezoek ons

Kleinhoefstraat 5, 2440 Geel

Bel ons

+32 (0)14 58 29 18

Stuur een bericht

info@medilaser.be

Actinische keratosen

Actinische keratosen zijn ruw aanvoelende plekjes op de huid. Ze zijn doorgaans terug te vinden op lichaamszones die vaak aan zonlicht (UV-licht) blootgesteld worden, zoals het gezicht, decoletté, onderbenen en handruggen. Overmatige blootstelling aan schadelijke ultraviolette stralen leidt tot beschadiging van het erfelijk materiaal in de basale kiemcellen van de huid, waardoor de huidcellen van de opperhuid slechter kunnen ontwikkelen.

Het ontstaan van actinische keratosen is afhankelijk van diverse factoren, zoals oa. het Fitzpatrick huidtype en de hoeveelheid UV-schade aan de huid. Patiënten met lichte huidtypes ontwikkelen sneller actinische keratosen dan donkere huidtypes. Daarnaast komen ze vaker voor bij patiënten, ouder dan 50. Daar actinische keratosen vaak een voorbode zijn van huidkanker of plaveiselcelcarcinoom (spinocellulair carcinoom), is het aangeraden deze te laten behandelen via uw dermatoloog.

Ablatieve laserbehandelingen steeds onder voorbehoud van medisch consult. Raadpleeg uw dermatoloog, esthetisch arts of plastisch chirurg voor persoonlijk advies.

Over Ons

MediLaser vertegenwoordigt de meest vooraanstaande merken inzake medische en esthetische licht- en laserapparatuur, diagnostische applicaties, apparatuur voor niet-invasieve figuurcorrectie zoals cryolipolyse, ultrasoon, radiofrequentie, HIFU huidverstrakking, toepassingen voor chirurgie, gynaecologie, NKO, enz... Onze nauwe samenwerking met internationaal gerespecteerde fabrikanten stelt MediLaser in staat een innovatieve gesprekspartner te zijn voor onze relaties. Dagelijks worden onze toestellen dan ook ingezet in talloze ziekenhuizen, privé artsenpraktijken en schoonheidsinstituten (laserontharing) in België en Luxemburg.

Stel uw Vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.