Bezoek ons

Kleinhoefstraat 5, 2440 Geel

Bel ons

+32 (0)14 58 29 18

Stuur een bericht

info@medilaser.be

ARC FOX III 1064 nm

Dit compacte FOX III diode laserapparaat heeft een golflengte van 1064 nm, die uitermate geschikt is voor het behandelen van schimmelnagels (onychomycose) of wratten. De besmetting in het nagelbed wordt middels kortdurende verwarming bestreden.

Gemiddeld volstaan 1 à 3 lasersessies van ongeveer 10 minuten. Uiteraard kan het resultaat pas waargenomen worden na de uitgroei van de behandelde nagels. Het eerste resultaat kan echter na ongeveer na ongeveer 6 à 8 weken al zichtbaar zijn. Diverse klinische studies tonen aan dat een behandeling met de FOX schimmelnagel laser voor 80% van de patiënten na de eerste behandeling reeds resulteert in een mooie, schone en heldere uitgroei van de nagel.

Naast dermatologen en medische pedicure / podologe, kan de 1064 nm FOX laser ook ingezet worden bij tandartsen voor diverse tandheelkundige ingrepen. (EmunDo enkel mogelijk in combinatie met de Fox 805 nm laser)

Hieronder kan u enkele FOX 1064 nm Indicaties terugvinden voor medische pedicure / podologen :

  •   Onychomycose
  •   Wratten

Hieronder kan u enkele FOX 1064 nm Indicaties terugvinden voor dermatologen :

  •   Fijne rimpels

Hieronder kan u enkele FOX 1064 nm Indicaties terugvinden voor tandartsen :

  •   Diverse dentale toepassingen (EmunDo enkel beschikbaar in combinatie met Fox 805 nm)

 

Type : Diode 1064 nm laser
Pulse Width / adjustable : 0.1 ms to CW
Pulse Intervall : 0.1 ms to CW
Aiming beam : Green 532 nm, < 1 mW
Dimensions : (WDH) 142 x 163 x 174 mm
Weight : 1.2 kg
Input Voltage : Integrated Batteries, rechargeable

Over Ons

MediLaser vertegenwoordigt de meest vooraanstaande merken inzake medische en esthetische licht- en laserapparatuur, diagnostische applicaties, apparatuur voor niet-invasieve figuurcorrectie zoals cryolipolyse, ultrasoon, radiofrequentie, HIFU huidverstrakking, toepassingen voor chirurgie, gynaecologie, NKO, enz... Onze nauwe samenwerking met internationaal gerespecteerde fabrikanten stelt MediLaser in staat een innovatieve gesprekspartner te zijn voor onze relaties. Dagelijks worden onze toestellen dan ook ingezet in talloze ziekenhuizen, privé artsenpraktijken en schoonheidsinstituten (laserontharing) in België en Luxemburg.

Stel uw Vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.